Снимка trafficnews.bgДве кучета са отровени в Стария град в Пловдив в

...
Снимка trafficnews.bgДве кучета са отровени в Стария град в Пловдив в
Коментари Харесай

Писмо на едно пловдивчанка до садиста, отровил кучето й: Трудно ми е да мисля за теб като човек

Снимка  trafficnews.bg

Две кучета са отровени в Стария град в Пловдив в границите на един месец. На 14 октомври стопаните на 3- годишния бигъл Блейд го откриват мъртъв в двора си, а през вчерашния ден е отровена немската овчарка на притежателя на хотел в архитектурния резерват. Кучето е едвам на година, написа trafficnews.bg .

Ето какво написа във Facebook пловдивчанката, което продължава да тъжи за приятеля си Блейд:

За хората и кучетата...В парадайса се отивало единствено по заслуги. Ако беше по този начин,вие няма да сте там,а единствено вашето куче /Марк Твен

Ако беше по този начин,ти сигурно няма да си там. Ти, който отнемаш животи. Кучешки. Но животи. На моето куче. На кучето на съседа ми. Трудно ми е да мисля за тебе като за човек. Както ми е мъчно да ти приказвам на ти, тъй като не те познавам.Защото не познавам хора като тебе. Ти токсини кучето ми. Моето. И кучето на съседа ми. Ти токсини душата ми. Моята. И на съседа ми. Ти направи по този начин, че да изпитаме болежка. Аз. И съседът.Ти направи по този начин,че да се задавим от болежка. Ти направи по този начин,че да е пусто. У нас. И у съседа ми. Дори не те запитвам за какво. Дори не желая да видя облика ти, запечатан от камерите. И съседът също не желае. Защото там няма да видя човек. И съседът също. Защото там няма да има човек. Там ще стоиш ти, който отнемаш животи. Така. Без причина. Защото тогава може би ще се изкуша да изрека грозни думи. Защото тогава може би ще се изкуша да попитам кой дава живот на такива като тебе, способни да да причинят толкоз тъга. На мене. На детето ми. И на съседа. Прости ни, Блейди,че не те опазихме.Ти сигурно си към този момент в парадайса. По заслуги.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР